Ендокринологичен център Д-р Ботушанов logo

Ендокринологичен център Д-р Ботушанов

Работно време

38 bulevard "Peshtersko Shose", Western Industrial Zone, Plovdiv, Plovdiv, 4002

Изберете преглед

Изберете лекар

За нас

Диагностика на ендокринологични заболявания с основна насоченост към щитовидна жлеза, метаболитен синдром и менструални нарушения.

Работно време

Политика за анулиране
Политика за запазване

Отзиви

67 отзиви
 • Vasilka Vodenicharova·

  За трети път вече посещавам Д-р Ботушанов и съм впечатлена от професионализма и компетентността му. Той е предимно Човек,който знае как да предразположи пациента да се чувства спокоен и да му се довери. Очевидно е,че е доктор,който си разбира от работата и я върши с удоволствие. Роси,момичето на рецепцията е страхотна,винаги много отзивчива и помагаща на пациента да се чувства спокоен и в сигурни ръце. Пожелавам на целият ви екип много здраве и все така доволни пациенти!

 • Донка Делчева·

  Професионално и добро отношение! Препоръчвам!

 • Жулиета Николова·

  За първи път посетих д-р Ботушанов и останах впечатлена от професионализма, как всичко ми беше обяснено подробно и не на последно място, доброто отношение на персонала!
  Пожелавам Ви много доволни пациенти и здраве на всички!

 • Antonia Dabcheva·

  Много добър специалист,успокой ме,каза ми да не прибързваме към диагноза диабет и се оказа,че е прав.Щастлива съм,че попаднах на него!

 • Красимира Димитрова·

  Посетих за първи път д-р Ал. Ботушанов. Много добър специалист. Приема на точен час, без закъснение. Преглежда и обяснява подробно и спокойно. Благодаря Ви, докторе!

 • Таня Пенчева·

  Доволни сме от отношението към пациентите на Д-р Ал.Ботушанов.
  Посещава ме го за втори път.

Покажи всички отзиви

Адрес